Skip to content

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά “αγκαλιάζει” τα παιδιά

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση, ειδικά αφιερωμένη στα παιδιά, ανοίγει τις κοινωνικές του δραστηριότητες για το 2016 ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, με την ευγενική υποστήριξη του Ολυμπιακού.

Οι δύο φορείς καλούν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 11:00, όσα παιδάκια δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να επισκεφθούν την παιδική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Πόση Γη Χρειάζεται ο Άνθρωπος», βασισμένη στο ομώνυμο έργου του Λέοντος Τολστόι. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν σημαντικοί φίλοι από το χώρο του Πολιτισμού και της Πολιτικής για να χαρούν με τα παιδιά, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ευρύτερη προσπάθεια ανακούφισης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Μετά την παράσταση, οι άνθρωποι του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του Ολυμπιακού θα μοιράσουν δώρα στους παρευρισκόμενους.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση: ΕΝΤΥΠΟ 3

ευάλωτες κοινωνικές ομάδεςΙατρικός Σύλλογος ΠειραιάΟλυμπιακόςπαιδιά

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Α΄ Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τις Σπάνιες Παθήσεις
Μετά το DNA, έρχεται η κληρονομικότητα RNA

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top