Skip to content

Σε ετοιμότητα η ΕΕΜΥΥ ενόψει της επιλογής νέων Διοικήσεων

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

Λιγότερες από δύο εβδομάδες έμειναν για τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας, για τις 146 προκηρυχθείσες θέσεις Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Σε ετοιμότητα για την «προστασία των ηθικών δικαιωμάτων και νόμιμων επαγγελματικών συμφερόντων των Μελών της», καθώς και της «αποτελεσματικής και Ασθενοκεντρικής Διοίκησης των Κρατικών Νοσοκομείων, έναντι κάθε συντεχνιακής, κομματικής ή άλλης, ενδεχόμενης αναξιοκρατικής σκοπιμότητας» δηλώνει πως βρίσκεται η Ελληνική Εταιρεία Management Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΜΥΥ), η οποία θα παρακολουθήσει στενά τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των νέων Διοικήσεων, παρεμβαίνοντας εφόσον χρειαστεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Στην κατεύθυνση αυτή, η Διοίκηση της ΕΕΜΥΥ καλεί όσα μέλη της έχουν καταθέσει υποψηφιότητα να την γνωστοποιήσουν μέχρι και τις 22 Ιανουαρίου στο e-mail info@eemyy.gr, συνοδεία ενός αντιγράφου του υποβληθέντος βιογραφικού Europass  και των θέσεων για τις οποίες εκδηλώθηκε ενδιαφέρον (Διοικητή ή Αναπλ. Διοικητή και Νοσοκομείο).

«Το Αρχείο Υποψηφιοτήτων που θα δημιουργηθεί, θα είναι προσβάσιμο στον ιστότοπο της ΕΕΜΥΥ και θα αποτελέσει βασικό συγκριτικό στοιχείο, για την αντικειμενική εκτίμηση της ποιότητας της τελικής επιλογής Διοικητών και Αναπλ. Διοικητών, ανά νοσοκομείο» επισημαίνει το ΔΣ της ΕΕΜΥΥ.

Σημειώνεται πως η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για τις προκηρυχθείσες θέσεις Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων του ΕΣΥ, λήγει στις 19 Ιανουαρίου 2016 (ώρα 15:00). Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συνολικά μέχρι τρεις (3) θέσεις, σε 1 ή 2 Υγειονομικές Περιφέρειες.

 

 

 

ΑξιολόγησηΕΕΜΥΥΝοσοκομειακές ΔιοικήσειςΥποψηφιότητα

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αναστάτωση στην Υγεία για πιθανή αναβολή διορισμών και προσλήψεων
Στο top5 των καλύτερων πανεπιστημίων το ΕΚΠΑ

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top