Σύμφωνα με την αστυνομία ο κτηνίατρος χειρουργούσε στο ιατρείο του στο Μεντεγίν τα σκυλιά και τοποθετούσε μέσα στην κοιλιά τους σακουλάκια με υγροποιημένη ηρωίνη, ενώ στη συνέχεια τα έστελνε στις ΗΠΑ καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο το λαθρεμπόριο ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα; στοιχεία της αστυνομίας, ο κτηνίατρος είχε καταφέρει να κρύβεται εδώ και 8 χρόνια, καθώς τον Ιανουάριο του 2005 έκανε έφοδο στο ιατρείο του και εντόπισε 6 σκυλιά, ροτβάιλερ και λαμπραντόρ, που είχαν ήδη σακουλάκια υγροποιημένης ηρωίνης βάρους 400 γραμμαρίων στις κοιλίες τους.
Ο τότε διοικητής της αστυνομίας του Μεντεγίν, της περιοχής όπου εδρεύει το θρυλικό καρτέλ των ναρκωτικών είχε δηλώσει τότε πως επρόκειτο για μια πραγματικά πρωτόγνωρη υπόθεση αλλά και κρυψώνα.

Κτηνίατρος μετέτρεψε σκυλιά σε «βαποράκια»
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Πρώτο πανελλαδικά σε επισκέψεις το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για το 2025
Νέα ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΙΣ για καταχώριση και αναζήτηση θέσεων εργασίας ιατρών
Παράταση για τους 4.000 εργαζόμενους στο ΕΣΥ με πρόγραμμα της ΔΥΠΑ
Αίτημα Πουλή για την άρση ασυλίας Πολάκη: Καταγγελίες για πίεση στη Δικαιοσύνη και πολιτική στοχοποίηση
Εξατομικευμένη Ιατρική στον Καρκίνο: Νέα εποχή θεραπειών που αλλάζει την Ογκολογία







Comments (0)