Skip to content

Καταγγελίες για “πειραγμένο” διαγωνισμό

Διαπιστευμένη δημοσιογράφος στο Υπουργείο Υγείας.
Διπλωματούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών.
Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΟΕΕ.

«Βόμβα» που απειλεί να «τινάξει στον αέρα» τη διαδικασία πρόσληψης γιατρών για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, «πέταξε» στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής Λακωνίας, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

grigorakosΌπως αναφέρει σε ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Υγείας, υποψήφιοι γιατροί καταγγέλλουν πως έχει υπάρξει παραποίηση των πινάκων βαθμολόγησης κριτηρίων επιλογής των επιτυχόντων της προκήρυξης 253/9-2-2016. Ζητά, παράλληλα, να του κοινοποιηθούν τα ακριβή στοιχεία των ενστάσεων που κατατέθηκαν από τους υποψηφίους, καθώς και οι πίνακες βαθμολόγησης κριτηρίων.

Η τυχόν επιβεβαίωση των καταγγελιών, πέρα από νομικά ζητήματα και ποινικές ευθύνες που θα επιφέρει, θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω καθυστέρηση των πολυαναμενόμενων προσλήψεων για να ανοίξουν οι ΜΕΘ, επισημαίνει ο Λ. Γρηγοράκος.

ΕΡΩΤΗΣΗ Λ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ_ΚΕΕΛΠΝΟ.14.04.2016

 

διαγωνισμόςΛεωνίδας ΓρηγοράκοςΜΕΘΠροσλήψεις

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Πάγος” στις παράλληλες εξαγωγές
Τα καλά βακτήρια του εντέρου μπορούν να προστατεύσουν από τον καρκίνο

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top
No results found...