Οι γιατροί έκαναν επέμβαση στην καρδιά του ασθενούς, ενώ έβαλαν κατά λάθος φωτιά με αποτέλεσμα ο άνδρας να ξυπνήσει από την αναισθησία με εγκαύματα τρίτου βαθμού.
Όπως μεταδίδουν τα ειδησιογραφικά πρακτορεία, το ατύχημα συνέβη όταν οι γιατροί ψέκασαν τον ασθενή με χειρουργική αλκοόλη, προκειμένου να απολυμάνουν την ανοιχτή πληγή. Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν ηλεκτρικό νυστέρι, το οποίο και πυροδότησε το εύφλεκτο υγρό.
Αμέσως μετά το ατύχημα, οι γιατροί κινητοποιήθηκαν ώστε να προλάβουν τη σοβαρότητα των εγκαυμάτων, και αυτή τη στιγμή ο ασθενής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά με πολλαπλά εγκαύματα, τα οποία όμως σύμφωνα με τους ειδικούς, με τον καιρό θα θεραπευτούν τελείως και δεν θα αφήσουν σημάδια.
Το περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο το Γιόρκσαϊρ στην Αγγλία, ενώ οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου διέταξαν τη διεξαγωγή έρευνας προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες.

Γιατροί «έκαψαν» ασθενή στο χειρουργικό τραπέζι
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Αντιγήρανση στην πράξη
Μητσοτάκης: Νέες γενικόλογες υποσχέσεις στους νοσηλευτές
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
Τροπολογίες ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για σύσταση κλάδου νοσηλευτών και ανθυγιεινό επίδομα 300 ευρώ







Comments (0)