Skip to content

Σε Διαπραγμάτευση οι συμβάσεις παρόχων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και ειδικής αγωγής

Υπεύθυνη Σύνταξης στο Virus.com.gr
- Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Pharma & Health Business

Χριστουγεννιάτικη συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ που εξετάζει τις συμβάσεις με τους παρόχους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, αύριο Παρασκευή η Επιτροπή θα διεξάγει διαβούλευση με τους Παρόχους Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού (αναλώσιμα υγειονομικά υλικά, οξυγόνα-αναπνευστικές συσκευές, προϊόντα ειδικής διατροφής, διαλύματα και εξαρτήματα συνεχούς φορητής ή αυτοματοποιημένης περιτοναϊκής κάθαρσης, Ορθοπεδικά είδη κ.λ.π) και Ειδικής Αγωγής (λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ψυχοθεραπεία και ειδική διαπαιδαγώγηση), με αντικείμενο τη σύναψη συμβάσεων.

Εν τω μεταξύ, στην τροπολογία που πέρασε από τη Βουλή στο ΣΝ “Χωρικός σχεδιασμός – βιώσιμη ανάπτυξη” περιλαμβάνεται διάταξη που προβλέπει τη δυνατότητα του ΕΟΠΥΥ να καθορίζει ανώτατες τιμές αποζημίωσης για τις  αναφερόμενες κατηγορίες υλικών, μοσχευμάτων και σκευασμάτων ειδικής διατροφής, κατά το μεταβατικό διάστημα από τη δημοσίευση του παρόντος και μέχρι το πέρας των εργασιών της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης και, εν συνεχεία, της υπογραφής σχετικών συμβάσεων.

Στο πεδίο της διαπραγμάτευσης, όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παραστούν σε διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ στο Μαρούσι. Το πρώτο ραντεβού αφορά στην υποεπιτροπή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και υλικών (10:00- 12:00), ακολουθεί η υποεπιτροπή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τα οπτικά (12:00 – 13:00) και η μέρα θα κλείσει με την Ειδική Αγωγή (13:00 – 14:00).

 

 

Ειδική ΑγωγήΕΟΠΥΥΕπιτροπή ΔιαπραγμάτευσηςΙατροτεχνολογικά προϊόνταοπτικά

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα όρια δαπανών στον ΕΟΠΥΥ και ανώτερες τιμές σε υλικά

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top