Skip to content

Εξαγορά 14 δις. δολ. της Merck&Co από την Bayer

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν καλά την υπόθεση, η ανακοίνωση της συμφωνίας είναι πιθανό να δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.
Φαίνεται πως οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ενώ υπάρχουν ακόμη κάποιες μικρές λεπτομέρειες προς επίλυση και για αυτό δεν έχει επισημοποιηθεί η συμφωνία.
Πηγές του πρακτορείου αναφέρουν ότι οι όροι περιλαμβάνουν μετρητά και ανταλλαγή φαρμακευτικών assets, πιθανώς δομημένα σε μια κοινοπραξία.
Η συμφωνία αναμένεται να ενισχύσει τις βασικές φαρμακευτικές δραστηριότητες της Merck&Co, ενώ εκτιμάται επίσης ότι θα βοηθήσει τη Bayer να τονώσει τη γραμμή καταναλωτικών προϊόντων της, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιο της brands όπως το αντί-αλλεργικό Claritin.

BayerMerckΕξαγορά

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η γυναίκα, το ποντίκι και τα… αποτελέσματα πειραμάτων!
ΑstraZeneca: Νέα BU Oncology Director

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top