Όπως μεταδίδει το Reuters, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου Harold Weinberger στην έναρξη της δίκης στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν «Για να μιλήσουμε ξεκάθαρα γι ‘αυτό, η Guidant έκανε την απάτη και, στη συνέχεια, ότι είπε ψέματα στη Johnson & Johnson, πιστεύοντας ότι έτσι δε θα γινόταν γνωστή η απάτη».
Ωστόσο, οι δικηγόροι της Boston Scientific, η οποία απέκτησε την Guidant στις αρχές του 2006 έναντι 27 δισ. δολ. και ανέλαβε την ενδεχόμενη ευθύνη των ενεργειών της, ισχυρίστηκαν ότι η Guidant δεν έπραξε σε κάτι λάθος αλλά αντιθέτως δήλωσαν ότι στηρίχθηκε στις οδηγίες των νομικών της συμβούλων.
«Δεν πίστευαν ότι ενεργούσαν αθέμιτα», δήλωσε ο δικηγόρος William Ohlemeyer.
Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το Δεκέμβριο.
Μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων και ανταγωνιστικές προσφορές που οδήγησαν την τιμή πολύ πιο πάνω από την αρχική προσφορά της J&J (στα 21 δις. δολ.), η Boston Scientific απέκτησε τελικά την Guidant.
Στα 7,2 δισ. οι απαιτήσεις της J&J από την Boston Scientific
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Αντιγήρανση στην πράξη
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Τροπολογίες ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για σύσταση κλάδου νοσηλευτών και ανθυγιεινό επίδομα 300 ευρώ
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
Παύεται από τη θέση της η διοικήτρια των Νοσοκομείων Λασιθίου – Η πρώτη αντίδραση της















Comments (0)