Όπως μεταδίδει το Reuters, η ουγγρική εταιρεία κατασκευής φαρμάκων Richter και ο συνεργάτης της Actavis, ανακοίνωσαν χθες τα αποτελέσματα της δοκιμής Φάσης ΙΙΙ.
Η θεραπεία με Cariprazine έδειξε 55% μείωση του κινδύνου υποτροπής σε σχέση με το εικονικό φάρμακο, όπως επεσήμαναν οι δύο εταιρείες σε σχετική δήλωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου της Βουδαπέστης.
«Είμαστε ικανοποιημένοι με τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που αποδείχθηκαν σε αυτή τη μελέτη. Το Cariprazine έχει τη δυνατότητα να παρέχει στους ασθενείς, που πάσχουν από σχιζοφρένεια, μια θεραπεία που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της υποτροπής που σχετίζονται με αυτή τη σοβαρή ασθένεια» όπως δήλωσε ο David Nicholson, αντιπρόεδρος, Global Brands Ε&Α της Actavis.

Αποτελεσματικό το Cariprazine για την υποτροπή της σχιζοφρένειας
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Όλα όσα πρέπει να έχει το φαρμακείο του ΙΧ σου από τις 18 Ιουνίου
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
Διευκρινίσεις από τον ΕΟΠΥΥ για την υποχρεωτική καταχώρηση αποτελεσμάτων διαγνωστικών εξετάσεων στο Ψηφιακό Αποθετήριο
Σύλληψη εργαζομένων ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης στο Νοσοκομείο Νίκαιας: Αντιδράσεις και ευθύνες















Comments (0)