Αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS είναι η 13η αγωνιστική της Super League, με τις ομάδες να μετατρέπονται σε πρεσβευτές υπέρ της χρήσης προφυλακτικού.
Πρόκειται για πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS και της ΕΠΟ με στόχο την ενημέρωση, ιδιαιτέρως των νέων, για τη σημασία της προστασίας από τον ιό.
Έτσι, οι ομάδες όταν βγουν στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής, θα κρατούν πανό που θα αναγράφουν το μήνυμα «AIDS: Παίξε μπάλα – Βάλε προφυλακτικό».

«Σκοράρουν» κατά του AIDS
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
ΕΟΠΥΥ: Αλλαγές προϊσταμένων από τον νέο διοικητή
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ελληνική Ακτινολογική Εταιρεία: Η υπόθεση Μυλωνάκη αναδεικνύει τον κρίσιμο ρόλο της Επεμβατικής Νευροακτινολογίας
Τι συνέβη στο Καστελόριζο: Σύλληψη αγροτικού γιατρού – διευκρινίσεις του υπουργού και της 2ης ΥΠΕ
Μήνυμα άμεσης προτεραιότητας από τον νέο διοικητή του ΕΟΠΥΥ για την αποζημίωση των μοριακών βιοδεικτών εντός του 2026















Comments (0)