Skip to content

Το 2ο Σεμινάριο «Ανθεκτική Υπέρταση» από την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Το 2ο Σεμινάριο «Ανθεκτική Υπέρταση» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024. Σειρά σεμιναρίων διοργανώνονται από την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης.

Σημειώνεται πως η ανθεκτική υπέρταση αφορά το 5-10% των υπερτασικών και σχετίζεται με υψηλό καρδιαγγειακό κίνδυνο. Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση  του να είναι σε θέση να θέτουν τη διάγνωση της αληθούς ανθεκτικής υπέρτασης, να επιλέγουν τις περιπτώσεις διερεύνησης δευτεροπαθούς υπέρτασης καθώς και ναα επιλέγουν την καταλληλότερη φαρμακευτική αγωγή.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από  τις 08:45 έως τη 13:15. Η εγγραφή είναι δωρεάν από εδώ

Θα χορηγηθούν 4,5 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης ανά σεμινάριο από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σε όσους παρακολουθήσουν τουλάχιστον 5 από τα 6 Σεμινάρια. Μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου σεμιναρίου του κύκλου, θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης, για κάθε σεμινάριο ξεχωριστά.

 

Δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα αναλυτικά: ΥΠΕΡΤΑΣΗ

Ανθεκτική υπέρτασηΣεμινάριο

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το viagra μπορεί να προστατεύει από Αλτζχάιμερ

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top