Συγκεκριμένα, προσφέρει μία μαστογραφία ή έναν υπέρηχο μαστών και έναν προληπτικό έλεγχο οστεοπόρωσης στη συμβολική τιμή των 15 ευρώ η κάθε εξέταση.
Οι παροχές υγείας θα δοθούν σε όσες γυναίκες επισκεφτούν τα νοσοκομεία Υγεία, Μητέρα (Μαρούσι), Λητώ (Αθήνα) και τα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του ομίλου, Υγείαnet Αθηνών και Υγείαnet Περιστέρι, το Σάββατο, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Όσες επισκεφθούν μια από τις πέντε εγκαταστάσεις του ομίλου, το Σάββατο 8 Μαρτίου, θα παραλάβουν το δικό τους ατομικό κουπόνι με τις εξετάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται μετά από τηλεφωνικό ραντεβού μέχρι το τέλος του χρόνου.
Οι παροχές υγείας ισχύουν και για όσες γυναίκες επισκεφθούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων του ομίλου Υγεία (www.hygeia.gr, www.mitera.gr και www.leto.gr), όπου μπορούν να συμπληρώσουν τις ειδικές φόρμες συμμετοχής και κατόπιν, με ραντεβού, να διενεργήσουν τις εξετάσεις.

Υγεία: Προσφορά προληπτικών εξετάσεων στις γυναίκες
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Aνησυχητική έκρηξη των γαστρεντερικών καρκίνων σε νέους
Αντιγήρανση στην πράξη
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Μητσοτάκης: Νέες γενικόλογες υποσχέσεις στους νοσηλευτές
Ανακοίνωση απαγόρευσης πρόσβασης στα social media για ανηλίκους κάτω των 15 ετών
Τροπολογίες ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για σύσταση κλάδου νοσηλευτών και ανθυγιεινό επίδομα 300 ευρώ















Comments (0)