Skip to content

Ιδιώτες γιατρούς αναζητεί εναγωνίως η 4η ΥΠΕ

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Με σήμα εξαιρετικά επείγον η διοίκηση της 4ης ΥΠΕ σε επιστολή προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο αναζητά ιδιώτες γιατρούς για την κάλυψη των αναγκών. Ο ΠΙΣ καλείται να βοηθήσει μέσω της ενημέρωσης των γιατρών για τις κενές θέσεις.

Η 4η ΥΠΕ διευκρινίζει  ότι  τα κενά  αναφέρονται σε εφημερίες και προσφέρει ακόμη δυνατότητα παροχής μερικής ή πλήρους απασχόλησης  με ανάλογες αποδοχές για 24ωρη εφημερία , 2000 ευρώ για πλήρη απασχόληση και 1000 για μερική.  Στη συνεργασία με ΔΑΠΥ ο εκάστοτε φορέας ορίζει τις αποδοχές και το είδος της απασχόλησης ώστε να μην διαταραχθεί η λειτουργία του ιδιωτικού ιατρείου.

Η 4η ΥΠΕ προτεραιότητα δίνει στην κάλυψη κενών για αναισθησιολόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, καθώς και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Επίσης, κενή είναι η θέση παθολόγου  στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, παθολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου, στη Μονάδα Τεχνητού Νεκρού και στο Ακτινολογικό στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής καθώς στην Ψυχιατρική Κλινική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

 

4η ΥΠΕΓιατρούςΕφημερίεςκενά

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέο ΕΚΑΒ εξαγγέλλει το Υπουργείο Υγείας
Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Προληπτικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top