Πετυχαίνει τους κύριους στόχους της, η διάρκειας ενός έτους, προχωρημένου σταδίου μελέτη του dupilumab, ενός μονοκλωνικού αντισώματος που έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία ασθενειών του δέρματος, από τη γαλλική φαρμακοβιομηχανία Sanofi SA και του συνεργάτη της Regeneron Pharmaceuticals Inc.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η Sanofi προγραμματίζει την υποβολή για κανονιστική έγκριση της θεραπείας στις Ηνωμένες Πολιτείες στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
«Τα δεδομένα της Φάσης 3 αποδεικνύεται ότι το dupilumab, με τοπικά κορτικοστεροειδή, ήταν ανώτερη σε σχέση με μόνο τα τοπικά κορτικοστεροειδή. Η θεραπεία βελτίωσε τη συνολική βαρύτητα της νόσου, καθάρισε το δέρμα και την ποιότητα ζωής των ασθενών μέσα από την ετήσια θεραπεία », όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Regeneron.

Επιτυχία των Sanofi και Regeneron σε θεραπεία για το δέρμα
Σχετικά άρθρα
Περιοδικό Pharma & Health Business

Δημοφιλή
Αλλάζει η πρόσβαση σε ειδικούς γιατρούς-Υποχρεωτική η παραπομπή από τον Προσωπικό Ιατρό
Προβλήματα δεν έχει μόνο το ΕΣΥ, αλλά και οι ιδιωτικοί όμιλοι..
Ποιος είναι ο Εμμανουήλ Φανδρίδης ο χειρουργός που ανέλαβε την επέμβαση της Μαρέβας Μητσοτάκη
Οικογενειακοί ιατροί: Ναι για τους ιδιώτες Προσωπικούς Ιατρούς – Όχι στη μονομερή αλλαγή συμβάσεων
Μητσοτάκης στο «Μεταξά»: Πλήρης ανακαίνιση με δωρεά – Υπερσύγχρονο αντικαρκινικό νοσοκομείο τα επόμενα χρόνια
SOS για την άμεση πρόσβαση στα συστήματα συνεχούς καταγραφής γλυκόζης σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2















Comments (0)