Skip to content

Αύξηση πωλήσεων και κερδών κατέγραψε η Sanofi

Το virus.com.gr σας φέρνει καθημερινά τις πιο έγκυρες ειδησεις από τον χώρο της πολιτικής υγείας και φαρμάκου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι πωλήσεις του Ομίλου αυξήθηκαν κατά 5,1% και ανήλθαν σε 8.781 εκατ. ευρώ. Οι πλατφόρμες ανάπτυξης σημείωσαν αύξηση κατά 10,0% και ανήλθαν σε 6.862 εκατ. ευρώ, αντιστοιχώντας στο 78,1% των συνολικών πωλήσεων. Τα καθαρά κέρδη δραστηριοτήτων κατέγραψαν αύξηση κατά 9,4% σε σταθερές τιμές συναλλάγματος (CER) και ανήλθαν σε 1.935 εκατ. ευρώ (+7,8% σε δημοσιευμένα στοιχεία). Τα κέρδη δραστηριοτήτων ανά μετοχή (EPS)(1) αυξήθηκαν κατά 10,3% σε σταθερές τιμές συναλλάγματος (CER) και ανήλθαν σε 1,47 ευρώ.
Ο Τομέας Διαβήτη κατέγραψε αύξηση κατά 8,3% και ανήλθε σε €1.799 εκατ., παρά τον αυξημένο ανταγωνισμό των τιμών στις ΗΠΑ. Οι πωλήσεις των εμβολίων αυξήθηκαν κατά 11,2%, χάρη στις ισχυρές επιδόσεις του εμβολίου κατά της γρίπης και τη σταδιακή ανάκαμψη της προμήθειας. Η Genzyme συνέχισε να αναπτύσσεται, καταγράφοντας αύξηση πωλήσεων κατά 24,6%. Ο Τομέας Κτηνιατρικής σημείωσε αύξηση κατά 12,7%, χάρη στις ισχυρές πωλήσεις στην αγορά των ΗΠΑ.
Το Cerdelga™, η μοναδική από του στόματος θεραπεία για ενήλικες ασθενείς με νόσο Gaucher τύπου 1, εγκρίθηκε στις ΗΠΑ.
Η τελική μελέτη αποτελεσματικότητας, μια μελέτη-ορόσημο, στη Λατινική Αμερική για το εμβόλιο κατά του Δάγκειου πυρετού ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Το dupilumab, μία υπό έρευνα θεραπεία για μέτρια έως σοβαρή ατοπική δερματίτιδα, εισήλθε στην Φάση III.
Το ερευνητικό εμβόλιο ροταϊού για τις Αναδυόμενες Αγορές εισήλθε στην Φάση III.
Ανακοινώθηκε παγκόσμια συμφωνία παραχώρησης άδειας για το Afrezza®, μία νέα εισπνεόμενη ινσουλίνη ταχείας δράσης

SanofiΟικονομικά Αποτελέσματα

Σχετικά άρθρα

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Απαιτούνται αλλαγές στο σύστημα προμηθειών
ΣτΕ: Νόμιμη η συνταγογράφηση με δραστική ουσία

Editorial

Αιμίλιος Νεγκής

Διευθυντής Σύνταξης, virus.com.gr
& Pharma Health Business magazine

Περιοδικό Pharma & Health Business

Απόψεις

Back To Top